Toepassingen

Altijd al een woonkeuken, studeerkamer, televisiekamer of aparte kinderspeelkamer willen hebben? Met twee unieke tegendraadse stalen deuren in combinatie met twee op maat gemaakte wandkasten, kan van elke ruimte in een handomdraai een multifunctionele ruimte worden gemaakt. En het mooie is dat je in paar handelingen de oorspronkelijke ruimte weer terug hebt. De mogelijkheden zijn in feite ongekend.

Neem voor vrijblijvende informatie of advies contact op met Tegendraadsedeuren/Vlaar telnr. 0229 591886

Stalen schuifdeuren met veel kastruimte Stalen schuifdeuren met veel kastruimte Stalen schuifdeuren met veel kastruimte

Stalen schuifdeuren en kasten op maat

Stalen schuifdeuren als kamer en suite oplossing. 

Grote kast met de tegendraadse deuren uitgevoerd als schuifdeuren. Zodoende blijft er voldoende ruimte over om de eettafel ook eens in de lengterichting te zetten. De kast is naar wens in te delen.

 

kamer-en-suite met schuifdeur kamer-en-suite met schuifdeur kamer-en-suite met schuifdeur

Kunnen de tegendraadse deuren als schuifdeur?

Ja, ook dat kan met de Tegendraadse deuren!

Om in deze doorzonwoning voldoende loopruimte over te houden zijn de tegendraadse deuren uitgevoerd als schuifdeur. Dit keer geen kasten, maar een bar/werkblad waardoor er ook meer ruimte wordt gecreëerd voor borrelen en het werken met een laptop of ipad

Stalen deuren kamer-en-suite Stalen deuren kamer-en-suite Stalen deuren kamer-en-suite Stalen deuren kamer-en-suite

stalen deuren maakt kamer-en-suite 3.0 die meer gebruiksmogelijkheden geeft!

Hoe maken we de ruimte multifunctioneel in gebruik? Maar willen de kamer niet definitief in twee delen.

De gespiegelde opzet van deze kamerscheiding maakt dat de twee ruimtes door toepassing van de open kasten met de stalen deuren mooi aan elkaar verbonden zijn. Maar ook het gevoel geven een grote ruimte te zijn!

kamer-en-suite met stalen deuren kamer-en-suite met stalen deuren kamer-en-suite met stalen deuren kamer-en-suite met stalen deuren

Wat moet ik met mijn 4000 boeken doen?

Deze speciaal op boekenmaat ingedeelde kasten zijn voorzien van de tegendraadse deuren waardoor er een mooie functionele leeskamer is gecreëerd. De ruimte is nu te gebruiken als lees en woonkamer tegelijk. In de leeskamer blijft licht en zicht behouden en doordat de deuren veel geluid reduceren kan er gepraat worden in de woonkamer en ongestoord gelezen in de leeskamer.