Onze aanpak

 

Verbouwingen staan al jaren hoog in de stress top 100. Bij elke verbouwing komen er altijd weer nieuwe zaken naar voren. Naast het leveren van een kwalitatief design product en het meedenken is het “ontzorgen” een belangrijk onderdeel van onze aanpak. Wij begeleiden onze klanten helemaal door het proces van ontwerp tot aan de realisatie en zorgen ervoor dat alles perfect wordt uitgevoerd. Het ontwerpen en het plaatsen van de TEGENDRAADSE DEUREN bestaat in onze aanpak uit de volgende 5 stappen:

1. Kennismaken

Voor een eerste kennismaking kunt u via de mail of de telefoon contact met ons opnemen (zie kopje contact) en kunnen we indien gewenst een afspraak maken voor een maatavies. 

2. Ontwerpen - maatadvies

In dit stadium komen wij graag langs en nemen we de tijd voor het bespreken van het project. We kijken hoe de Tegendraadse Deuren geplaatst kunnen worden en we nemen de maten op. Daarnaast bespreken we welke uitvoering het beste aansluit bij uw specifieke wensen en de aanwezige ruimte.

We verwerken alle informatie in een ontwerpvoorstel waarmee een goed beeld gevormd kan worden van de nieuwe situatie. Dit ontwerp voorstel wordt besproken . Voor het maken van dit maat advies berekenen we € 484,- inkl 21% Btw. excl reistijd op basis van € 75,- p.u. inkl. 21% Btw.

De offertes t.b.v. het realiseren van het ontwerp kunnen we voor u aanvragen bij geselecteerde leveranciers uit ons netwerk.

EXTRA: Doordat tegendraadsedeuren een onderdeel is van conny deerenberg interieur architectuur, www.cdeerenberg.nl, kunt u bij ons ook terecht voor het ontwerp van een complete verbouwing, de herindeling van de woning of onderdelen hiervan zoals de trap, de keuken, kasten, badkamer, lichtplan e.d.

3. Offreren

Wanneer de offerte aansluit bij de wensen kan deze worden ondertekend waarmee de opdracht is vastgelegd. Op basis van het maat ontwerp maken we nu de definitieve tekening waarop de leveranciers e.e.a. in opdracht kunnen gaan nemen. 

Voor de begeleiding tijdens het productie proces en het tot stand brengen van het geheel berekenen we 10% over de bouwkosten excl. 21% Btw, excl. benodigde reistijd excl. 21% Btw.

4. Produceren

Nadat de definitieve tekeningen akkoord zijn bevonden kunnen de werktekeningen geproduceerd worden en na goedkeuring hiervan wordt de productie gestart. De productie van de stalen deuren, het kozijn en de wandmeubels is maatwerk. Leveren uit voorraad is dus onmogelijk. In deze fase wordt een concrete afleverdatum besproken.

5. Plaatsen

De laatste stap is het plaatsen van de Tegendraadse Deuren. Afhankelijk van de complexiteit van het project kan dit binnen 2 dagen geregeld zijn. Alles wordt met u overlegd en afgestemd.

 

Wij hanteren onze Algemene Voorwaarden, zie onderaan deze website.

Op de leveranties van meubelwerk volgen wij de Algemene verkoopvoorwaarden van de CBM-Centrale Bond van Meubelfabrikanten  en op het staalwerk van de Koninklijke Metaalunie, de Metaalunie voorwaarden