Onze aanpak

Verbouwingen staan al jaren hoog in de stress top 100. Bij elke verbouwing komen er altijd weer nieuwe zaken naar voren. Naast het leveren van een kwalitatief design product en het meedenken is het “ontzorgen” een belangrijk onderdeel van onze aanpak. Wij begeleiden onze klanten helemaal door het proces van ontwerp tot aan de realisatie en zorgen ervoor dat alles perfect wordt uitgevoerd. Het ontwerpen en het plaatsen van de TEGENDRAADSE DEUREN bestaat in onze aanpak uit de volgende 5 stappen:

1. Kennismaken

Voor een eerste kennismaking kunt u via de mail of de telefoon contact met ons opnemen (zie kopje contact) en kunnen we indien gewenst een afspraak maken voor een maatadies. 

2. Ontwerpen - maatadvies

In dit stadium komen wij graag langs en nemen we de tijd voor het bespreken van het project. We kijken hoe de Tegendraadse Deuren geplaatst kunnen worden en we nemen de maten op. Daarnaast bespreken we welke uitvoering het beste aansluit bij uw specifieke wensen en de aanwezige ruimte.

We verwerken alle informatie in een ontwerpvoorstel waarmee een goed beeld gevormd kan worden van de nieuwe situatie. Dit ontwerp voorstel wordt besproken . Nu hebben we een volledig beeld en kunnen wij de offerte gaan opmaken. Voor het maken van dit maat advies berekenen we € 484,- inkl 21% Btw. excl reistijd op basis van € 60,- p.u.  

Op basis van dit ontwerp kunnen we voor u de offerte verzorgen.

3. Offreren

Wij maken een complete en overzichtelijke offerte waarbij zo weinig mogelijk stelposten zijn opgenomen. Wanneer de offerte aansluit bij de wensen kan deze worden ondertekend waarmee de opdracht is vastgelegd. Wij gaan nu aan de slag met het maken van de definitieve tekening. Deze krijgt u in PDF toegezonden ter controle van het ontwerp en de maten.

4. Produceren

Nadat de definitieve tekeningen akkoord zijn bevonden nemen wij het project in productie. De productie van de stalen deuren, het kozijn en de wandmeubels is maatwerk. Leveren uit voorraad is dus onmogelijk. In deze fase wordt een concrete afleverdatum besproken.

5. Plaatsen

De laatste stap is het plaatsen van de Tegendraadse Deuren. Afhankelijk van de complexiteit van het project kan dit binnen 2 dagen geregeld zijn. Wij staan erom bekend dat we netjes werken en een hoogwaardige kwaliteit in de afwerking leveren. Wij staan 100% achter ons product.

Wij hanteren onze Algemene Voorwaarden, zie onderaan deze website.

Op de leveranties van meubelwerk volgen wij de Algemene verkoopvoorwaarden van de CBM-Centrale Bond van Meubelfabrikanten 170/2003 en op het staalwerk van de Koninklijke Metaalunie, de Metaalunie voorwaarden 1 januari 2019